Beau heeft een plan voor de winnaar van Utopia

Beau heeft een plan voor de winnaar van Utopia

Beai heeft alle bewoners bij elkaar geroepen en de groep verzamelt zich rond de tafel. Wanneer iedereen een plek heeft gevonden én stil is, neemt ze het woord. Vier jaar geleden waren de eerste Utopianen hier. Over vijf maanden lopen wij hier met z’n allen naar buiten. Er is dan één winnaar. Maar wie die winnaar wordt, dat is natuurlijk de vraag. Ik wil het volgende met jullie doen, iedereen krijgt straks een blaadje en daarop schrijf je wie jij denkt dat de grote winnaar wordt. Die briefjes gaan in een kistje en die begraven we op het terrein. Op de dag van de finale gaan we die opgraven en kijken of de uitslag klopt voegt ze eraan toe. Niet veel later verzamelt Beau de briefjes en stopt ze in de kist, waar een grote vuilniszak omheen gaat. Samen met Billy en Romy trotseert ze het vieze weer om de kist onder de grond te stoppen. Gewapend met een grote schoffel zoeken ze een mooie plek op. Na een paar minuten stevig graven kan de kist in het hol en wordt het weer vakkundig dichtgemaakt. Over vijf maanden komt de kist weer naar boven. Zal de uitslag kloppen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 19:08

    Beau, hou de plek in de gaten, er lopen er wel een paar rond die het kistje opgraven en de boel saboteren door hun eigen naam op er vaker op te zetten. Oa Johan is in dat soort dingen niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *