Senna ontvangt een confronterende brief van zijn vriendin Mika

Senna ontvangt een confronterende brief van zijn vriendin Mika

Beau heeft een brief gevonden in de brievenbus die gericht is aan Senna. Snel loopt ze richting de loods, terwijl Senna haar tegemoet komt lopen. Samen lopen ze naar het cordwood, waar ze op bed gaan zitten waarna Senna begint te lezen. Nadat hij klaar is, leest Beau de brief hardop voor. De vriendin van Senna, Mika heeft geschreven dat ze niet langer kan aanzien hoe Senna zich gedraagt in Utopia. Ze wil dat hij een keuze maakt tussen Demi en haar. Als Beau vraagt wat Senna ervan vindt reageert hij nuchter. Ja ik weet het niet. Ik heb het gewoon leuk hier zegt hij. Maar wil je Mika opgeven vraagt Beau. Nee antwoordt Senna dat niet maar ik heb het gewoon leuk hier herhaalt hij. Maar dit was wel te verwachten gaat hij verder. Volgens Beau is het wel belangrijk dat Senna goed nadenkt over wat hij gaat doen. Laat je haar nog vijf maanden wachten? vervolgd ze streng tegen hem. Senna zegt daarna dat hij de brief van zijn vriendin even wil laten bezinken. Als Beau hem erop wijst dat hij Ivan kan vragen of hij degene mag zijn die nog een keer bezoek mag ontvangen, reageert Senna vlak. Ik hoef dat niet, dat bezoek zegt hij. Senna loopt er wat verslagen bij en hij weet duidelijk niet goed wat hij moet doen. Hij is wel duidelijk over het bezoek. Ik gun andere mensen dat bezoek meer dan mezelf voegt hij eraan toe. Beau adviseert Senna nogmaals om heel goed na te denken, omdat ze vindt dat hij dat aan Mika verschuldigd is. Wat gaat Senna doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *