Senna bespreekt de brief van Mika met Demi

Senna bespreekt de brief van Mika met Demi

Zodra Senna terug is in de loods, vraagt Demi wat er in de brief stond. Het tweetal gaat op de bank zitten en Senna laat Demi het korte briefje lezen. En? Wat vind je ervan vraagt ze als hij klaar is. Het was te verwachten toch antwoordt Senna. Maar je moet nu wel een keuze maken kaatst Demi terug. En vraagt Senna wat er door hem heen ging toen hij de brief las en Senna verteld dat hij het niet leuk vindt dat Mika zich zo voelt. Ook tegen Demi vertelt hij dat hij het op dit moment wel erg leuk vindt in Utopia. Ik moet er gewoon over nadenken vervolgt hij. Volgens Demi is het belangrijk dat hij een goede keuze maakt. Wil je dat wat je thuis hebt allemaal opgeven vraagt ze hem. Senna weet niet zo goed wat hij moet zeggen en ook Demi kan zich daarin vinden. De twee zitten verslagen naast elkaar op de bank en Senna weet duidelijk niet wat hij nu moet doen. Als Demi hem vraagt of hij verdrietig is, zegt hij dat dat niet zo is. Eerder flabbergasted. Ik kom gewoon niet uit mijn woorden besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *