Baldr houdt na de negatieve brief van zijn vrouw afstand van Madilia

Baldr houdt na de negatieve brief van zijn vrouw afstand van Madilia

Baldr ontving gisteren een heftige brief van zijn vrouw waarin stond dat zij niet blij is met de hechte vriendschap tussen hem en Madilia. Ze heeft er genoeg van en wil dat hij vanaf nu rekening met haar gaat houden. Baldr heeft de mededeling even kunnen laten bezinken en bespreekt met Billy hoe hij er nu in staat. Ik zie na de brief dat er afstand tussen Madi en jou is. Dat doe je heel goed complimenteert Billy. Na het lezen van de brief vond Baldr het zaak direct de wens van zijn vrouw op te volgen. Het kost hem naar eigen zeggen ook geen enkele moeite om afstand te houden van Madilia. Als er niets is, dan kan het je ook geen moeite kosten benadrukt hij. Mijn relatie met mijn vrouw is alles voor mij. Dus het is logisch dat ik dan rekening houd met haar gevoelens voegt hij eraan toe. Het spijt me ook dat ik haar dit gevoel heb gegeven gaat hij verder. Ook vindt Baldr het erg lastig dat hij de komende maanden geen enkel contact meer kan hebben met zijn vrouw. Het enige wat hij kan doen zich houden aan de wensen van zijn vrouw en rekening met haar houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *