Kiest Senna voor zijn vriendin of Demi?

Kiest Senna voor zijn vriendin of Demi?

Sinds Senna de brief van zijn vriendin Mika heeft gelezen, is hij behoorlijk in de war. Van alle kanten komen goedbedoelde adviezen zijn kant op, die hij allemaal aanhoort. Billy vindt het overduidelijk dat er meer is dan vriendschap tussen hem en Demi en dit kan Senna wel beamen. Maar wat het is dat weet ik verder ook niet voegt hij eraan toe. Ook Ivan spreekt een woordje met Senna. Hij stelt Senna een aantal kritische vragen, die hem aan het denken zetten. Is het het waard om je relatie op te geven voor iets in Utopia? is bijvoorbeeld een vraag die Ivan hem stelt. Het antwoord kan Senna niet direct geven en hij weet niet wat hij moet doen. Wel denkt Senna dat hij met Demi moet gaan praten, om erachter te komen wat er speelt tussen hen. Ivan adviseert hem wel eerst zijn gedachten op een rijtje te krijgen voor hij dat doet. De gesprekken duren al sinds dat Senna de brief heeft gelezen en lijken voorlopig ook nog niet over. Ook Baldr en Mehmet voorzien hem nog van advies. Senna lijkt alle adviezen erg te waarderen, al is er op dit moment eigenlijk maar één advies dat hij echt graag zou hebben. Ik zou willen weten wat mijn moeder hiervan vindt zegt hij tegen zijn mede bewoners. Wat Senna gaat doen blijft nog even onduidelijk maar voor het nodige advies kan hij bij zijn mede bewoners aankloppen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *