Ivan maakt een keuze, Baldr mag nog één keer familie ontvangen in Utopia

Ivan maakt een keuze, Baldr mag nog één keer familie ontvangen in Utopia

Gisteren hebben de bewoners gehoord dat ze geen post en familie meer mogen ontvangen tot het einde van Utopia. Er was echter één uitzondering. Ivan kreeg de taak om een bewoner te verblijden met het allerlaatste familiebezoek in Utopia. Vandaag maakt hij bekend voor wie hij heeft gekozen.

Als Ivan de groep bij elkaar heeft geroepen is het tijd om bekend te maken voor wie hij kiest. En vertelt dat hij het een hele moeilijke keuze vond en dat hij zal uitleggen waarom hij niet voor sommige mensen heeft gekozen. Zijn keuze is niet gevallen op José, omdat hij denkt dat iemand anders het beter kan gebruiken. Ook Romy en Cemal krijgen geen bezoek. Ik weet dat jullie heel sterk zijn en elkaar hebben legt hij verder uit. Jullie kunnen kracht uit jullie zelf halen gaat hij verder. Ook tegen Billy zegt hij dat ze haar moeder nog even moet missen. En Mehmet, ook jij krijgt geen bezoek vertelt hij. Jij redt je wel gaat hij verder. Voor Madilia geldt hetzelfde verhaal vertelt Ivan verder. Toch vind ik dat er iemand is die het beter kan gebruiken. En richt zich daarna op de tweeling. Jullie hebben elkaar en ook Chipp, dus jullie redden het wel. Beau en Linda, ook jullie hebben aangegeven dat er iemand anders is die het beter kan gebruiken gaat Ivan verder.

Dan richt hij zich op Senna. Jij hebt aangegeven geen bezoek te willen, maar ik zit heel erg met jouw situatie legt Ivan uit. Daarom twijfel ik tussen Senna en Baldr, omdat jullie allebei met een relatie zitten die aandacht nodig heeft vertelt hij. Senna onderbreekt Ivan en zegt dat hij het familiebezoek meer aan Baldr gunt. Ja, maar ik zit wel in mijn maag met jouw situatie antwoordt Ivan. Dan is het tijd om zijn keuze bekend te maken. Mijn keuze is uiteindelijk toch gevallen op Baldr vervolgd Ivan. Ik vind het belangrijk dat Baldr zijn vrouw en zijn kinderen nog een keer kan zien. Dit zal dan het laatste bezoek zijn dat hier in Utopia zal plaatsvinden besluit Ivan zijn praatje. Baldr houdt het niet droog en geeft Ivan een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *