Romy, Demi en Fay presenteren een nieuw evenement aan de groep

Romy, Demi en Fay presenteren een nieuw evenement aan de groep

Romy, Demi en Fay hebben een presentatie voorbereid en nemen het woord nadat Ivan zijn keuze heeft gemaakt van welke bewoner voor de allerlaatste keer van familiebezoek mag genieten. Wij gaan eindelijk onze presentatie geven voor ons evenement op 10 maart genaamd, The last Shownight begint Romy blij. Wij hebben eerder in Utopia natuurlijk de Lipsyncbattle gehad, wat een groot succes was omdat ik gewonnen had legt ze met een knipoog uit. Het drietal vond dit zo leuk dat ze hebben besloten om dit nog een keer te organiseren maar dan in een ander jasje. Fay neemt het woord over en vertelt de bewoners hoe de avond eruit zal komen te zien. Wat jullie kunnen verwachten is een avond vol gezelligheid, feest en een kleine wedstrijd vertelt ze enthousiast. Hoe doe je mee? De vorige keer was de inleg 25 euro en dat is deze keer 10 euro. Je mag alleen meedoen of met z’n tweeën en het thema is musical, film of theater legt Romy enthousiast uit. Cemal wil al graag meedoen met een nummer van de Lion King. Meerdere bewoners zijn al enthousiast en er ontstaan langzaam wat ideetjes. Johan vraagt of er geld beschikbaar is om een outfit van te kopen. Nee dat is er niet, wees creatief reageert Demi tegenover de groep. Hier is Johan het niet mee eens en laat weten dat hij niet meer meedoet met het evenement en loopt geïrriteerd weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *