Billy baalt dat ze de beste vriend van Mehmet niet kan zien

Billy baalt dat ze de beste vriend van Mehmet niet kan zien

Nadat Ivan Baldr heeft uitgekozen om nog een keer bezoek te mogen ontvangen in Utopia, wordt er veel over nagepraat. Al direct heeft Billy aangegeven dat ze er erg van baalt. Ze had heel graag Honza de beste vriend van Mehmet, uitgenodigd in Utopia om erachter te komen wat ze voor elkaar voelen. Ze vindt het dan ook moeilijk dat ze nog ruim vijf maanden zal moeten wachten tot ze hem weer kan zien. Ik had het gewoon graag geweten voegt ze eraan toe. Wat later bespreekt Romy Billy haar reactie met de tweeling. Billy is goed van slag zeg! Maar echt van slag vertelt ze hen. Had je anders verwacht dan? vraagt Fay. Romy geeft aan het wel te snappen. Dit omdat Billy heel graag had geweten of haar verliefde gevoelens voor Honza wederzijds zijn. Helaas voor Billy is er weinig aan te doen. Toch houdt Romy hoop. Wie weet komt hij nog een keer aan het hek of zo denkt ze hardop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marita at 01:13

    Verliefde gevoelens of gewoon weer van bil??? Bah. In plaats van dat ze blij is voor Baldr die toch wel grotere problemen heeft denkt die egoïstische del alleen maar aan zichzelf zoals gewoonlijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *