Beëindigt hij zijn relatie met vriendin Mika?!

Beëindigt hij zijn relatie met vriendin Mika?!

Vanmiddag heeft Senna een brief van zijn vriendin Mika gehad, ze heeft geschreven dat ze niet blij is met de intimiteit tussen hem en Demi. Mika eist van hem dat hij kiest tussen haar en Demi. De keuze houdt Senna al de hele middag in zijn greep en heeft al meerdere gesprekken gevoerd met een aantal mede bewoners. Zo ook met Billy in het cordwood. Senna heeft er pen en papier bij gepakt en heeft de eerste drie zinnen opgeschreven. Billy vindt het een goed begin en adviseert hem om eerlijk te zijn tegen Mika. Zou je nu kiezen voor een wereldreis met Mika of hier blijven vraagt Billy vervolgens aan Senna. Hier blijven antwoordt Senna resoluut. Billy is van mening dat met dit antwoord Senna zijn keuze al heeft gemaakt. Senna staart stil voor zich uit en tranen vullen zijn ogen. Ik wil haar geen verdriet doen vervolgd Senna zachtjes. Wees eerlijk, daarmee maak je de minste rommel adviseert Billy hem. Senna knikt en kijkt nogmaals peinzend voor zich uit. Je moet nu de kloten hebben om eerlijk te zeggen wat je vindt benadrukt Billy. Senna knikt rustig. Maar wat hij zal kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *