Chipp adviseert Demi over Senna

Chipp adviseert Demi over Senna

De brief van Mika aan Senna heeft een hoop losgemaakt, ook bij Demi. Ze bespreekt haar gevoelens met Chipp. En vertelt hem dat ze stiekem wel blij is dat Mika niet naar Utopia komt, al had ze wel met haar willen praten als ze toch naar de mini samenleving was gekomen. Ze vindt het moeilijk om te bepalen wat ze voor Senna voelt, al heeft ze wel door dat de twee het de laatste tijd wel erg leuk met elkaar hebben. Ik zie ons niet samen of zo, hierbuiten vervolgd Demi. Maar Chipp vertelt haar dat dat niet zoveel zegt. Het kan zo veranderen. Eerst dacht ik dat ook over mij en Fay en nu is dat helemaal anders benadrukt hij. En geeft Demi het advies met Senna te gaan praten, omdat dat de enige manier is om erachter te komen. Als ik jou was geweest had ik allang voor hem gekozen voegt hij eraan toe. Toch houdt Demi haar twijfels. Ik wil niet dat het verder gaat dan wat het nu is zegt ze. Waarna ze vertelt dat ze weet dat dat raar klinkt. Maar ook dat ontkracht Chipp. Je houdt jezelf voor de gek, of je weet het niet. Dat is wat anders legt hij uit. Hij zegt daarna dat hij het in het begin ook moeilijk vond om voor zijn gevoelens voor Fay uit te komen. In het begin durf je elkaar niet eens aan te kijken maar dat verandert verzekert hij. Demi lijkt er niet uit te komen. Wat moet ik nou vraagt ze wanhopig aan Chipp. Die heeft daar een duidelijk antwoord op. Jouw Utopia invullen zoals jij dat wil drukt hij haar op het hart. Demi besluit dat het tijd is om met Senna te gaan praten. Maar niet voordat ze Chipp een knuffel heeft gegeven. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *