Senna is klaar met zijn relatie in de buitenwereld

Senna is klaar met zijn relatie in de buitenwereld

Niet lang na het gesprek met Chipp besluit Demi met Senna te gaan praten. Ze komt hem tegen in de bistro. Ik weet niet wat ik moet zeggen begint Senna tegen Demi. Demi adviseert hem om eerlijk te zijn. Ik heb het leuk met je en ik zou het jammer vinden als dat weggaat zegt ze tegen hem. Senna antwoordt dat ook hij dat jammer zou vinden. En benadrukt nogmaals dat hij het erg leuk vindt in Utopia met Demi. Zou je dat van buiten opgeven voor hier vraagt Demi hem vervolgens op de man af. Maar daar heeft Senna geen direct antwoord op. Hij vertelt haar dat hij is begonnen aan een brief voor Mika. Samen lopen ze vervolgens richting het cordwood, waar Senna Demi het begin van de brief laat lezen. Het gesprek hervat zich als Demi klaar is met lezen. Senna vertelt dat hij en Mika misschien niet meer op dezelfde golflengte zitten en dat alles in Utopia in een sneltreinvaart gaat. Ik vind het superleuk met jou vervolgd hij. Ik vind het ook superleuk met jou maar is het dat waard vraagt ze hem. Ook daar heeft Senna nog geen antwoord op.

De twee praten verder maar komen nergens. Senna vindt het ontzettend moeilijk en geeft aan Mika niet te willen kwetsen. Maar wat wil je zelf Sen vraagt Demi. Ik heb haar al gekwetst zegt hij bedroefd. Demi adviseert hem vooral aan zichzelf te denken. Als ze nog even door hebben gepraat, biecht Senna wat op. Na het gesprek met Billy realiseerde ik me dat het thuis klaar is zegt hij met een gebroken stem. En dat vind ik heel moeilijk. En zegt dat hij en Mika uit elkaar zijn gegroeid. En dat komt ook omdat ik het superleuk heb met jou voegt hij eraan toe. Je bent thuis klaar dus eigenlijk vraagt Demi. Ja reageert Senna zwakjes. De twee praten nog lang verder over Senna zijn relatie met Mika en de manier waarop hij en Demi met elkaar omgaan. Het is overduidelijk dat Senna het er zwaar mee heeft. Demi geeft hem een dikke knuffel. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *