Fay weet niet helemaal wat ze van de keuze van Senna moet vinden

Fay weet niet helemaal wat ze van de keuze van Senna moet vinden

Demi en Senna hebben net een lang gesprek gehad over de relatie van Mika en van henzelf. Natuurlijk wil Fay als eerste horen wat er gezegd is dus gaan ze samen naar het penthouse om het gesprek te bespreken. Eerst bespreken de twee kort hoe het gesprek tussen Demi en Chipp was maar al snel vraagt Fay hoe het gesprek met Senna ging. Senna heeft wel de keuze gemaakt begint Demi. Thuis is hij wel klaar gaat ze verder. Fay slaat haar handen voor haar mond en vraagt of Senna dan nu al definitief heeft gekozen. Ja hij was al een tijdje klaar maar dit heeft zijn gevoel bevestigd gaat Demi verder. Demi vertelt vervolgens woord voor woord wat er is gezegd in het gesprek tussen haar en Senna. Fay kan het nog amper geloven en vraagt of Senna voor haar geeft gekozen. Dat niet perse maar hij zegt wel dat hij het met mij heel leuk heeft laat Demi glimlachend weten. Wat deed dat antwoord met jouw gevoel? vraagt Fay. Demi antwoordt dat ze niet zo goed weet hoe ze zich moet voelen. We kijken nu even hoe het gaat. Hij moet het wel met respect afsluiten besluit Demi. Fay vraagt zich af in hoeverre dat nog kan, aangezien hij al met Demi heeft geflirt. Ik snap niet dat hij haar al zo lang aan het lijntje heeft gehouden. Nu lijk jij de boosdoener, terwijl hij al lang een stap verder is en dat vind ik niet eerlijk eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *