Senna vertelt over zijn besluit met betrekking tot zijn relatie bij Chipp

Senna vertelt over zijn besluit met betrekking tot zijn relatie bij Chipp

Chipp vraagt afgelopen avond aan Senna hoe het gesprek met Demi is gegaan. Senna laat weten dat hij het een prima gesprek vond. Ik heb eerlijk tegen Demi gezegd dat ik voor Mika niet meer het gevoel had wat ik in het begin had. Dus dan is de keuze snel gemaakt voegt hij eraan toe. Ook laat hij weten dat hij de laatste drie weken super in zijn vel zit omdat hij zoveel lol heeft met Demi. Chipp adviseert hem vooral om naar zijn gevoel te luisteren en niet naar de mensen om hem heen. Ik denk dat het voor mijn bestwil en Mika haar bestwil het beste is als we er nu gewoon een punt achter zetten concludeert Senna. Ik zie wel of het iets wordt tussen mij en Demi, dat kan nu toch niemand zeggen voegt hij er schouderophalend aan toe. Chipp geeft hem helemaal gelijk en laat weten dat Senna moet doen wat goed voelt en de rest later wel komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *