Er is gedoe over de nieuwe slaapplek van Johan

Er is gedoe over de nieuwe slaapplek van Johan

Johan raakt waarschijnlijk binnenkort zijn boot kwijt en moet dus noodgedwongen op zoek naar een andere slaapplek. Het is Linda ter ore gekomen dat René Johan heeft afgewezen. Johan wilde bij René in zijn huisje maar René heeft gezegd dat hij dat niet wil vertelt Linda verbaasd tegen Madilia en Beau. De ene dag is het zijn beste vriend en dan laat hij hem in de kou staan schudt Linda haar hoofd. Ze vindt het ook onvoorstelbaar dat Beau haar Beauhut beschikbaar heeft gesteld, zodat Johan toch kan slapen. Je hebt net je eigen plekje en dan moet je het weer met iemand delen, terwijl we genoeg slaapplekken hebben gaat Linda verbaasd verder. Ik vind dit zo raar vervolgt ze haar verhaal. Madilia vindt het op haar beurt ook erg raar en is van mening dat Utopia van iedereen is en dat je alles hoort te delen. Iedereen is welkom op de vide, dat zou iedereen moeten doen legt ze verder uit. Beau en Linda besluiten verhaal te gaan halen bij René. Hij twijfelt om Johan onderdak te bieden omdat hij bang is dat hij te veel herrie maakt met zijn muziek. Linda vindt op haar beurt dat René hier goede afspraken met hem over kan maken. Wordt vast en zeker vervolgd..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Ruud at 12:14

      Mensen snappen niet dat Johan bericht had gehad van de eigenaar van de boot dat hij gewoon de in mag blijven tot het einde….Maar volgens mijn kijken mensen toch niet goed naar de tv uitzending of op de computer. …vind dit wel weer leuk ook René weet hier van en die speelt gewoon mee…lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *