De bewoners vierden afgelopen avond Ivan zijn dertigste verjaardag

De bewoners vierden afgelopen avond Ivan zijn dertigste verjaardag

Ivan vierde gisteren voor de derde keer zijn verjaardag in Utopia. De eerste twee keer is al een tijdje terug. De bewoners hebben afgelopen avond daarom een feestje voor hem geregeld om dit bijzondere moment te vieren. De vrouwen zijn al druk bezig geweest om de loods te versieren en hebben lekkere hapjes gemaakt. De bewoners zijn mooi aangekleed en rond achten kan het feestje beginnen. Ivan frist zich nog even op in de badkamer en is er dus niet maar dat mag de pret niet drukken. Na een kwartiertje is Ivan klaar voor het feest en wordt de jarige verrast met een toespraak van Billy gevolgd door een luid lang zal hij leven. Als klap op de vuurpijl krijgt Ivan een taart met sterretjes en kan het feestje dan echt beginnen. Het was een gezellige avond voor de toen nog jarige job.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *