Senna en Demi kunnen niet van elkaar afblijven

Senna en Demi kunnen niet van elkaar afblijven

Na de heftige brief die Senna van zijn vriendin Mika heeft gekregen, was het gisteren een gekke dag voor Senna. Veel bewoners hebben hem adviezen gegeven en bijna iedereen willen met hem in gesprek over wat er allemaal tussen hem en Demi gebeurt. Na de zware dag, besluit hij afgelopen avond even achter de computer te gaan zitten met zijn vriend Chipp. De twee praten over voetbal en hebben het prima naar hun zin. Wat later komt Demi langslopen en Senna merkt op dat ze wat viezigheid op haar kont heeft zitten. Kom eens effe hier zegt hij tegen haar. Demi loopt rustig op hem af en ze draait zichzelf om, terwijl Senna de stofjes van haar billen afslaat. Vervolgens neemt zij plaats op zijn schoot. Demi pakt meteen haar kans en ze omhelst hem terwijl ze hem een dikke kus op zijn wang geeft. De twee kijken elkaar lang en diep in de ogen aan en blijven nog een kwartiertje zo zitten.  Bloeit er dan toch iets op?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *