Hoe gaat het na alle commotie nu met Senna?

Hoe gaat het na alle commotie nu met Senna?

Gisteren stond een groot deel van de dag in het teken van de brief die Senna heeft gehad van zijn vriendin Mika, waarin zij hem vroeg te kiezen tussen haar en Demi. Senna heeft na veel gesprekken met zijn mede bewoners besloten voor Utopia en daarmee voor Demi te kiezen. Als Senna net ontwaakt is vragen Billy en Romy hoe het met hem gaat. Ik heb gek geslapen laat hij weten. Maar ik voel ook een soort van rust voegt hij eraan  toe. Volgens Billy komt dit omdat hij opgelucht is en dat betekent volgens haar dat hij de goede keuze heeft gemaakt. Senna geeft vervolgens aan dat hij merkte dat hij afgelopen avond direct weer naar Demi toetrok maar dat hij zich heeft ingehouden. Dat vind ik echt heel goed van je complimenteert Billy hem. Romy vindt op haar beurt dat Senna goed met de situatie omgaat, hoe vervelend deze ook is. Senna zegt dat hij het lastig blijft vinden. Dit omdat hij wel een hele leuke tijd met Mika heeft gehad. Billy en Romy steken hem een hart onder de riem door hem te verzekeren dat het uiteindelijk allemaal wel goedkomt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *