Volgens Romy en Billy is alles veranderd nu Ivan weer in Utopia woont

Volgens Romy en Billy is alles veranderd nu Ivan weer in Utopia woont

Als Ivan niet was gekomen had ik het echt wel veel minder leuk gevonden hoor zegt Romy aan Billy. De twee hebben het over het feit dat Ivan na een lange tijd weer terug is in Utopia. Het lijkt erop dat veel bewoners hem een toegevoegde waarde vinden binnen de groep. Billy is het hiermee eens maar heeft ook een maar. Ik ga even heel eerlijk tegen je zijn begint ze haar verhaal. Het doel wat ik hier had in Utopia, om met jou en Cemal te strijden is nu wel voor mijn voeten weggemaaid. Dat ik wel denk, wat moet ik nog de komende vijf maanden? gaat ze verder. Romy snapt het punt van haar maar is van mening dat zij drieën heel ver gaan komen in de strijd. Billy is weer een klein beetje gerustgesteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *