Senna en Ivan bespreken mede bewoner José

Senna en Ivan bespreken mede bewoner José

De afgelopen tijd zit José niet zo lekker in haar vel en heeft ze veel aanvaringen gehad met haar mede bewoners. Vooral met Chipp botst het regelmatig flink en dit is ook Ivan opgevallen. Wanneer hij met Senna op de bank zit komt José dan ook al snel ter sprake. Ze blijft maar de hele dag schilderen hè? merkt Ivan op. Senna is het daarmee eens. Ze heeft het superdruk. Maar ze moet wel oppassen. Want op een gegeven moment is het genoeg voegt hij eraan toe. En vertelt dat José maling heeft aan de andere bewoners en vaak doet wat ze zelf wil. Hierdoor ontstaan er telkens flinke discussies tussen haar en de rest gaat hij verder. Dan wil ze ineens per se iets printen terwijl ik op de computer bezig ben legt hij verder uit. Dit zorgt volgens hem voor irritaties. Toch ziet ook Senna wel het positieve in van José haar werklust. Ze verkoopt wel supergoed besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *