Fay is ervan overtuigd dat er iets gaat gebeuren tussen Johan en Beau

Fay is ervan overtuigd dat er iets gaat gebeuren tussen Johan en Beau

Als Fay en Demi in de keuken staan, vertelt Fay aan haar zusje Demi dat haar iets is opgevallen. Beau wil de hele tijd heel graag dat het over jou en Senna gaat zegt ze. Maar ze is zelf heel erg veel met Johan voegt ze er verder aan toe. Volgens haar zoekt Beau Johan heel veel op en ze is benieuwd wat er speelt tussen deze twee. Elk moment dat ze samen zitten ga ik ze in de gaten houden benadrukt ze. Demi laat weten dat dit bij haar nog niet was opgevallen maar heeft het idee dat Fay wel gelijk heeft. Interessant dit, nu je het zegt eindigt ze zachtjes tegen Fay. Denk jij dat Fay gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *