Baldr en Johan vinden dat Senna zichzelf voor l*l zet

Baldr en Johan vinden dat Senna zichzelf voor l*l zet

Baldr en Johan lopen een rondje over het Utopia terrein en bespreken de relatie van Senna en Mika. Beiden zijn het niet helemaal eens met de aanpak van hun mede bewoner. Die Senna is echt zo dom man, hij zet zichzelf zo voor l*l  begint Johan. Baldr weet op zijn beurt niet of hij zich voor l*l zet maar vindt wel dat hij het zichzelf heel moeilijk heeft gemaakt. Maar ja, het is een jonge hond vervolgd hij schouderophalend. Johan vindt niet dat je dit af kunt schrijven op het zijn van een jonge hond. Hij vindt dat Senna zijn ware aard heeft laten zien met deze hele situatie. Als je een beetje gevoel in je flikker hebt doe je dat niet. Vind je wel? vraagt Johan vervolgens. Baldr schudt zijn hoofd en zegt dat Demi ook heel verkeerd bezig is. Echt een f*cking slechte actie van haar. Eerst slijmen bij Mika dat je op haar vriend past en dan toeslaan benadrukt hij. Ja is ook zo reageert Johan. Zij is ook echt erg. Demi pakt publiekelijk een vriendje af van iemand die zich niet kan verweren zegt Johan hoofdschuddend aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *