Baldr krijgt een negatieve brief van zijn vrouw

Baldr krijgt een negatieve brief van zijn vrouw

Beau heeft een brief in de brievenbus gebonden. Al snel ziet ze dat deze voor Baldr is. Snel brengt ze de post naar de hem toe. De twee staan buiten als Baldr de brief begint te lezen, het blijkt een brief te zijn van zijn vrouw. Is alles oké vraagt Beau bezorgd. Baldr geeft geen duidelijk antwoord, maar leest fronsend verder. Als hij klaar is, vouwt hij de brief weer dicht. Ik schrik hier wel van laat hij weten. En vertelt aan Beau dat zijn vrouw niet zo blij is met zijn hechte vriendschap met Madilia. Ze vindt het genoeg geweest en vraagt Baldr om rekening te houden met haar. Baldr legt aan Beau uit dat hij geen idee had dat hij zo’n gevoel gaf aan zijn vrouw en dat het zo overkwam. Dit is een wake-up call eindigt hij geschrokken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *