Ivan zijn komst heeft positieve invloed op de groep

Ivan zijn komst heeft positieve invloed op de groep

Zoals Linda al voorspelde, heeft de komst van Ivan ervoor gezorgd dat niemand vandaag op de bank hangt. Alle bewoners gaan zijn in de ochtend al aan de slag, wat Billy en Madilia verbaast. Het is leeg in de loods, ik sta met open mond naar de lege banken te kijken zegt Madilia. Ook Billy vindt het erg opmerkelijk. Bijzonder en hypocriet, waarom nu wel vraagt ze hardop. Billy vindt het beledigend naar de vrouwen toe, aangezien ze nooit aan het werk gingen voor Ivan zijn komst. Het had eerder gekund, we hebben er zoveel aan gedaan om ze in beweging te krijgen gaat ze verder. Ik ben wel onder de indruk wat voor invloed hij op de mannen heeft. Dat noem ik pas een echte man eindig Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *