Wie gaat er voor de boot betalen?

Wie gaat er voor de boot betalen?

Na een druk gesprek over de terugkomst van Ivan, beginnen Beau en Linda nu over de boot van Johan. De boot zal eind januari Utopia moeten verlaten maar dit gaat flink wat geld kosten. Johan die nu in de boot woont zal 2000 euro moeten betalen om de boot van het terrein te laten takelen. Dat is een flink wat geld, wat hij niet eens heeft. Jessie heeft destijds afgesproken dat de kosten voor het wegtakelen voor de eigenaar van de boot zijn. Het is wel lullig dat hij het moet betalen laat Beau weten. Dan schiet Linda opeens wat te binnen. Chipp is de eigenlijke eigenaar van de boot, Johan heeft hem slechts in bruikleen. Dat ga ik toch eens bij Johan droppen gaat Linda lachend verder. Problem solved! Wat de dames niet weten, is dat Johan een grap met ze heeft uitgehaald. De boot mag blijven tot eind mei, maar Johan heeft de eigenaar de bewoners anders doen geloven. Hoe lang zou het duren voordat ze daar achter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *