Ivan vindt het een grote chaos in Utopia

Ivan vindt het een grote chaos in Utopia

Ivan is terug en woont weer in Utopia. Al snel is het duidelijk dat hij de groep wil aanpakken. Gisteren heeft hij de groep streng toegesproken en hij heeft veel serieuze gesprekken gevoerd. De financiën wil hij ook graag inzien maar als hij dit vandaag aan Mehmet laat weten, schiet Mehmet in de verdediging. Hij laat Ivan weten dat iedereen op de hoogte is van de huidige status van de financiën en de cijfers tijdens het centraal worden getoond. De twee mannen raken al snel allebei geïrriteerd. Niemand is op de hoogte, het is één grote chaos hier zegt Ivan. Niemand weet hoe jullie er financieel ervoor staan voegt hij eraan toe. En laat daarna weten dat hij de financiën niet wil overnemen maar gewoon voor het centraal vast wil weten wat de status is van de huidige kas. De mannen kalmeren alweer een beetje en praten rustig verder over het geld in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *