Beau en Linda raken niet uitgepraat over de komst van Ivan

Beau en Linda raken niet uitgepraat over de komst van Ivan

De bewoners werden gisteren flink verrast door Ivan zijn terugkomst en de meeste bewoners waren laaiend enthousiast. Als Linda en Beau vandaag aan het trainen zijn in de gym, praten ze over de hele gebeurtenis. Ze bespreken wat Ivan nou echt in  Utopia komt doen en hebben het over de bijhorende vermoedens die door de loods gaan. Beau laat aan Linda weten dat een paar bewoners denken dat Ivan binnen is gekomen om de financiën weer op orde te brengen. Linda kijkt verbaasd, deze roddel had ze nog niet gehoord. Wat de reden ook is ze blijft er maar mee bezig in haar hoofd. De terugkomst houdt Beau ook bezig en de twee vragen zich af wat hen vandaag te wachten staat. Linda is benieuwd of de mannen die dagelijks op de bank hangen vandaag wel actief zullen zijn. Het viel haar op dat de bewoners die volgens haar vaak op de bank hangen gisteren tegen Ivan riepen dat ze graag hard willen werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *