Johan en René twijfelen ook aan de komst van Ivan

Johan en René twijfelen ook aan de komst van Ivan

Ivan heeft de bewoners vol overtuiging verteld dat hij de komende zes maanden in Utopia doorbrengt en de mini samenleving als winnaar wil verlaten. Maar is dat wel zo? Johan en René zetten er hun vraagtekens bij. Ik heb het idee dat Ivan hier maar voor een heel korte tijd is. Misschien blijft hij maar een week begint René het gesprek. Johan denkt er precies hetzelfde over. Hij blijft hier geen vijf maanden zegt hij. Wat de reden van zijn korte verblijf zou zijn, daar wordt niet over gesproken door de mannen. Ze zouden het allebei wel jammer vinden als Ivan zo snel weer zou vertrekken. Ik denk dat ik het wel goed met hem kan vinden. Het is wel iemand weer ik goed mee kan sparren gaat Johan verder. René krijgt naar eigen zeggen enorm veel energie van Ivan zijn aanwezigheid. Het is voor de bewoners nu nog afwachten of hun vermoedens kloppen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *