Johan en Baldr vinden het kistje en gaan verder met hun grap

Johan en Baldr vinden het kistje en gaan verder met hun grap

Beau heeft een kistje begraven met daarin briefjes waar iedereen de bewoners op heeft genoteerd van wie zij denken dat de uiteindelijke winnaar van Utopia wordt. Johan wil het kistje opgraven, de briefjes eruit halen en vervangen met briefjes waar de namen van de koeien op staan. Na een eerdere poging gaan de mannen afgelopen avond in het donker weer op zoek. Na even zoeken hebben ze het kistje gevonden. Hé joh, hij ligt hier fluistert Johan naar Baldr. De twee nemen het kistje vervolgens mee naar de slaapplaats van Johan en bekijken de inhoud. Het verbaast de twee dat er vijf keer Johan op de kaartjes staat. Ik denk er heel anders over hoor. Ik vind dat Stuk, de koe de echte winnaar is. Baldr en Johan liggen in een deuk en schrijven op alle kaartjes namen van de dieren uit Utopia. Lachend lopen de mannen terug naar de plek waar ze het kistje gevonden hebben en ze graven het weer netjes terug in het zand. En doen daarna alsof er niks aan de hand is en lopen rustig terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 10:42

    Ik mag wel hopen dat hij dit zelf ook als een grap ziet en dat hij de originele briefjes toch wel achter de hand heeft, dat wanneer het echt bekend wordt ook de originele briefjes worden behandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *