Johan en Baldr willen de boel in de maling nemen

Johan en Baldr willen de boel in de maling nemen

Op een dag waar iedereen het druk heeft met de terugkeer van Ivan, is Johan met heel andere dingen bezig. Gisteren heeft Beau een kistje begraven met daarin briefjes waar iedereen Utopiaan op heeft genoteerd wie zij denken dat de uiteindelijke winnaar van Utopia wordt. Johan wil het kistje opgraven, de briefjes eruit halen en vervangen met briefjes waar de namen van de Utopiaanse koeien op staan. Hij deelt zijn plannetje met Baldr en vraagt hem te helpen de kist op te graven en daar heeft hij wel zin in. Maar waar ligt het kistje? Het enige wat de boeven weten is dat deze begraven is vlakbij het weiland en onder een steen ligt. Zoeken dus! Gewapend met een schoffel struinen ze over het Utopia terrein. Na ruim twintig minuten geven de mannen het op en gaat naar binnen voor een kop koffie. In de loods lopen ze Mehmet tegen het lijf die de mannen heeft zien lopen met een schep. Hebben jullie de kist opgegraven vraagt hij hen. Baldr en Johan kijken geheimzinnig naar elkaar en kunnen een glimlach niet onderdrukken. Ze besluiten Mehmet in vertrouwen te nemen en zeggen dat ze de kist niet hebben gevonden. Ze laten het er echter niet bij zitten en gaan op een later moment nog een keer zoeken. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *