Johan en Ivan leren elkaar beter kennen

Johan en Ivan leren elkaar beter kennen

Het verhaal van de dag was ongetwijfeld de rentree van “oud” Utopia bewoner Ivan. Direct na zijn binnenkomst praatte hij met veel bewoners over zijn visie en plannen voor de komende maanden. Johan hield zich bij deze gesprekken ietwat afzijdig. Maar een paar uur later gaat hij samen met Ivan zijn boot bekijken en is er tijd om elkaar beter te leren kennen. Johan vertelt uitgebreid wat hij de afgelopen maanden heeft gedaan in Utopia en hoe hij kijkt naar de huidige groep. Ook komt Johan zijn visie op Utopia ter sprake. Het is duidelijk dat die visie niet helemaal strookt met die van Ivan maar de twee laten elkaar rustig uitpraten. Is dit het begin van een nieuwe vriendschap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *