Chipp is sceptisch over de komst van Ivan en denkt dat hij met een ander doel naar Utopia is gekomen

Chipp is sceptisch over de komst van Ivan en denkt dat hij met een ander doel naar Utopia is gekomen

Ivan is terug en deelde de groep mede dat hij als winnaar Utopia wil verlaten. Veel bewoners zijn snel overtuigd door zijn woorden maar dat is bij Chipp niet het geval. Hij is sceptisch en denkt dat Ivan met een ander doel naar Utopia is gekomen. Tegen Romy en Fay spreekt hij zijn vermoedens uit. Ik denk dat ik het helemaal weet. Ik denk dat Ivan misschien wel een stem heeft in het bepalen wie de winnaar wordt zegt Chipp, terwijl Romy en Fay naar hem luisteren. Ook heeft Chipp het vermoeden dat er zo nu en dan een oud bewoner komt om te kijken hoe de huidige bewoners het doen en hen te beoordelen. Waarom zou bijvoorbeeld een Utopiaan van het Jaar niet mee mogen beslissen wie uiteindelijk de winnaar wordt vraagt hij zich hardop af. Romy benoemt ook nog de optie dat Ivan gewoon zelf kan winnen maar daar gelooft Chipp weinig van. Fay vindt het gedrag van Ivan ergens ook wel verdacht, aangezien hij in iedereen meer dan geïnteresseerd is. Hij heeft aan mij drie keer gevraagd wat mijn hoogtepunten hier zijn noemt ze als voorbeeld. Chipp denkt dat het eerstvolgende centraal veel duidelijk zal maken. Wanneer Ivan achteruit gaat hangen en zich niet bemoeit met de besproken zaken, dan weet Chipp genoeg. Zal Chipp gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *