Ivan heeft een duidelijk doel voor ogen waar hij naar toe wil

Ivan heeft een duidelijk doel voor ogen waar hij naar toe wil

Sinds Ivan vanmiddag Utopia binnenstapte als nieuwe bewoner is hij het middelpunt van alle aandacht. Al snel wordt er aanspraak gemaakt op zijn kennis en ervaring en zit hij met een groep bewoners te praten over de toekomst van Utopia. Alle winst moet naar de bv tot er meer duidelijkheid is vindt Ivan. En legt uit hoe hij tegen de financiële zaken in Utopia aankijkt en hoe hij vindt dat het zou moeten gaan. De bewoners luisteren aandachtig en al snel wordt er ook over wat meer persoonlijkere dingen gepraat. De persoonlijke doelen van de bewoners komen voorbij en voor Ivan is dat een duidelijk doel. Mijn drijfveer is de titel zegt hij standvastig. Maar voegt hij er aan toe, ik ga daarvoor niet over lijken. Verder vertelt hij dat hij wel vertrouwen heeft in de huidige groep bewoners. We zijn een groep mensen met duidelijke visies en kwaliteiten. Als we het samen doen dan moet het lukken, samen ben je sterker. Ik ga zorgen dat het goed uitpakt besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *