De komst van Ivan heeft Beau, Billy en Linda een flinke boost gegeven

De komst van Ivan heeft Beau, Billy en Linda een flinke boost gegeven

Het was een heftige dag met Ivan die zijn rentree maakte in Utopia. Beau, Billy en Linda hebben het even laten bezinken en bespreken wat Ivan zijn komst allemaal nog teweeg gaat brengen. Ik vind het super leuk dat hij er is zegt Billy. Maar mijn kansen om uiteindelijk te winnen worden wel kleiner vervolgd ze zakelijk. Toch ziet ze in Ivan een gewaagde tegenstander en gaat graag de strijd met hem aan. Ze denkt ook dat er heel wat gaat veranderen in de laatste maanden van Utopia. Ivan was direct duidelijk over zijn ideale Utopia en wat hij wil veranderen. Ik denk dat er nu nog een écht Utopia komt gaat ze verder, waarna Linda en Beau instemmend knikken. In hun ogen heeft Ivan de juiste visie en ook de kracht om die visie tot werkelijkheid te maken. De dames zien de toekomst ineens weer hartstikke rooskleurig in. De komst van Ivan heeft hen duidelijk een boost gegeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Harry at 17:29

    Goed dat er weer iemand met ballen binnen is. Ivan hopelijk haal jij de rotte appels er uit oa Johan, Rene en Chipp. Die vergallen de boel daar al een hele tijd. Daag ze uit in de ring en leer ze daar even een lesje om een echte utopiaan te zijn.

    • Ruud at 00:12

      Harry je vriendin Billy moet je zelf de uit halen…het gáát niet goed met de haar poesje wil jouw katertje hebben haal de AUB de uit man.wees een vent voor je vrouwtje. ….Ruud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *