De tweeling en Chipp hebben weer onenigheid met elkaar

De tweeling en Chipp hebben weer onenigheid met elkaar

Net nadat de groep terug komt lopen na de rondleiding met Ivan, is de vrolijke sfeer ver te zoeken. Demi, Fay en Chipp gingen niet mee met de rondleiding en zitten met z’n drieën achter de computers. Terwijl de groep weer naar binnenloopt ontstaat er voor de Demi en Fay een gespannen sfeer. José loopt langs de twee en ze vraagt naar haar post dat verstuurt moet worden. Heb jij mijn post al bij het hek neergelegd? vraagt José met een neerbuigende toon aan Fay. Dit schiet bij de tweeling in het verkeerde keelgat, Nee, daar ben je nu zelf verantwoordelijk voor snauwt Demi terug voor haar zus. Ook Chipp ziet het gesprek niet meer zitten. Ga je nu alweer beginnen met zeiken? Het is pas 14.30 uur. Terwijl José dit hoort besluiten ze verstandig weg te lopen naar de andere kant van de loods. Terwijl ze wegloopt laat ze luid en duidelijk merken wat ze van het drietal vindt. Ik ga mijn tijd niet verdoen aan dit kinderachtige gedoe zucht José  ze terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *