De komst van Ivan zorgt bij Linda voor een emotionele bui

De komst van Ivan zorgt bij Linda voor een emotionele bui

De terugkeer van Ivan maakt een hoop los bij de bewoners. Nadat Ivan de groep al een korte preek heeft gegeven, geeft een groepje hem een rondleiding op het voor hem zo vertrouwde Utopia terrein. Ivan vertelt uitgebreid over zijn visie op Utopia en wat hij belangrijk vindt. Volgens hem gaat het niet om het individu, maar om de groep. Daarnaast is het hem opgevallen dat er vroeger meer werd gedaan aan liefdadigheid in Utopia en dat hij het jammer vindt dat dat nu niet meer gebeurt. Een aantal bewoners hangen aan zijn lippen en lijken erg geïnspireerd te zijn door zijn worden. Het wordt Linda zelfs even teveel. Ze zondert zich even af met Billy, Romy, Madilia en Beau terwijl ze vertelt waarom Ivan zijn woorden haar aan het huilen maken. Dit wat hij zegt, dat is precies waarom ik in Utopia ben legt ze uit. Wij denken de hele tijd alleen maar aan onszelf maar dat is juist niet het doel gaat ze verder. Billy, Romy en Madilia snappen waarom Ivan zijn visie Linda zo raakt. Ik krijg hierdoor ook zin om er écht wat van te maken de laatste maanden zegt Romy strijdlustig. Linda is inmiddels weer wat gekalmeerd en kan weer lachen. De vrouwen besluiten er het beste van te maken de laatste maanden in Utopia samen met Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *