De meningen over de terugkomst van Ivan zijn verdeeld

De meningen over de terugkomst van Ivan zijn verdeeld

Ivan heeft zojuist aangekondigd opnieuw bewoner te worden van Utopia. Hoewel Cemal, Romy en Billy erg blij zijn deelt niet iedereen dit enthousiasme. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden zegt Fay. De tweeling en Chipp zijn duidelijk veel minder enthousiast over de komst van de oud bewoner. Terwijl een groepje bdwoners niet van Ivan zijn zij lijkt te wijken, blijven Chipp en Fay achter bij de computers. Wat een billenlikkers zijn het allemaal zegt Chipp geïrriteerd. Ook Beau, Linda en José zitten er beduusd bij. De vrouwen verwachten dat Ivan meer informatie heeft dan wat hij nu met de groep heeft gedeeld. Utopia is altijd bewoond geweest door vijftien personen, met de komst van Ivan bestaat de groep nu uit zestien personen. Blijven we hier met zestien mensen vraagt Beau hardop aan Linda en José. Het kan zomaar zijn dat iemand er nu uitgeflikkerd wordt antwoordt José angstig. Hoe en wat er staat te gebeuren is niet duidelijk maar dat er verandering komt in Utopia met de terugkeer van Ivan is zeker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *