Ivan geeft de groep een kleine preek

Ivan geeft de groep een kleine preek

Nadat Ivan de groep het nieuws heeft gebracht dat hij van plan is Utopiaan van 2018 te worden en hij dus in Utopia gaat wonen halen ze met z’n allen zijn kist op. Niet iedereen gelooft dat dit het enige nieuws is dat Ivan komt brengen. Blijven we met zestien vraagt Beau nieuwsgierig. Ik heb geen idee antwoordt Ivan. Ik weet net zoveel als jullie voegt hij eraan toe. Daarna geeft hij de huidige groep een kleine preek. Mijn visie voor Utopia is duidelijk. Je snapt het pas als je de poort uit stapt begint hij. En  zegt hen ook dat er in de afgelopen twee jaar weinig is gebeurd in Utopia. Hier wil hij verandering in brengen. Bouw aan de groep, niet per sé meer aan het terrein. Help elkaar en breng elkaar omhoog want hier brengt iedereen elkaar alleen maar naar beneden. Ivan heeft duidelijk de toon gezet maar hoe gaan de bewoners hier verder op reageren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *