Oud bewoner Ivan komt weer in Utopia wonen!

Oud bewoner Ivan komt weer in Utopia wonen!

De poort gaat open en oude bewoner komt het Utopia terrein op lopen. Ivan komt binnen met een kist in zijn handen. Hij zet de kist opzij in de bosjes en loopt zonder kist richting de loods. Hij snuift de Utopiaanse lucht in zich op en kust de grond. Het duurt even tot de eerste bewoners door hebben wat er gebeurt. Demi, Fay en Romy zien hem als eerst en stormen gillend naar buiten. Gelukkig nieuwjaar zegt Ivan enthousiast tegen de bewoners. Wat doe jij hier?! vraagt Fay hem direct. Al snel komen ook alle andere bewoners ook naar buiten. Ik kom jullie een gelukkig nieuwjaar wensen zegt Ivan enthousiast. Er wordt geknuffeld en gekust en Ivan stelt zich voor aan de bewoners die hem nog niet kennen. Als de groep eenmaal in de loods is, zegt Ivan tegen Fay dat ze erg zenuwachtig lijkt. Ja wij weten niet wat er gaat gebeuren zegt ze gespannen. Ivan licht een tipje van de sluier op en mysterieus zegt hij dat hij daar zo wel wat meer over kan vertellen. Al snel worden alle bewoners bij elkaar geroepen in de loods. Er wordt volop gespeculeerd over het doel van Ivan zijn komst. Als de groep bij elkaar is steekt Ivan van wal. Ik kom een boodschap brengen begint hij. Toen ik hoorde dat Utopia gaat stoppen en ik hoorde dat er één winnaar gekozen zou worden, heb ik besloten dat ik terug wilde komen vervolgd hij strijdvaardig. Ik ga als Utopiaan van het Jaar, 2015, voor die titel! Al snel klinkt er luid gegil en applaus door de loods en vliegt Billy Ivan om de nek. De groep vindt het allemaal hartstikke leuk dat ze een zestiende bewoner mogen verwelkomen en ook Ivan is blij. We gaan er een mooie tijd van maken jongens eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeroen at 23:50

  Gaat nergens meer over….oude inwoners in Utopia en niemand eruit sturen. 1 uur zendtijd per dag ook teveel van het goede. Er gebeurd niets en de koek is op. Wordt tijd dat het doek gaat vallen en de bewoners weer naar de gewone samenleving gaan en weer moeten deelnemen aan de dagelijkse leven.

 2. Karel at 15:31

  ik denk dat er nog meer terug komen, o.a. Bas en Georgio, ik vind dat zij ook t recht hebben. ik had dit n.l. al vewacht, leuk Bil schijt in haar broek, haha!!!

 3. Bep at 14:50

  Nou dat is fijn Ivan terug.
  Dus ook respectterug ja toch
  Ik ben erg blij met deze mooie zet komt er toch nog een goed einde van utopia.
  Ik zelf hoop echter dat Vanessa ,Wilco en collinda ook terug komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *