Baldr bespreekt zijn negatieve brief met Madilia

Baldr bespreekt zijn negatieve brief met Madilia

Baldr heeft een brief gehad van zijn vrouw, waarin ze schrijft dat ze het niet leuk vindt dat hij zoveel met Madilia omgaat. Dit nieuws is ook bij Madilia terecht gekomen en Linda adviseert haar om met Baldr te gaan praten. Niet veel later lopen Baldr en Madilia samen naar buiten. Baldr vertelt wat zijn vrouw heeft geschreven en is duidelijk. Mijn relatie staat voor mij absoluut op nummer 1 benadrukt hij tegen Madilia. Madilia antwoordt dat ze het erg vervelend vindt dat Baldr zijn vrouw zich zo voelt. En benadrukt dat het nooit haar bedoeling geweest is om de indruk te wekken dat er wat speelt tussen haar en Baldr. Als zij het vervelend vindt dan moeten we het niet meer doen gaat ze verder. Ook voor Baldr is het duidelijk. Hij neemt de woorden van zijn vrouw erg serieus en wil zich aanpassen. Als zij het bij een kerel zou doen zou ik het ook niet tof vinden besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *