De brief van Baldr zijn vrouw zorgen voor emoties bij Madilia

De brief van Baldr zijn vrouw zorgen voor emoties bij Madilia

Na het gesprek met Baldr bespreekt Madilia met Linda en Mehmet hoe het gesprek is verlopen en wat er in de brief stond. De woorden van Baldr zijn vrouw hebben Madilia geraakt en wordt al snel emotioneel. Ze had geen idee dat de vriendschap tussen haar en Baldr verkeerd overkwam bij andere mensen. Dit had ze niet gewild en ze vindt het erg vervelend dat ze een ander rot heeft laten voelen door haar acties. Het is niets meer dan vriendschap vervolgd Madilia snikkend. De tranen rollen over haar wangen. Linda troost haar en merkt op dat Madilila duidelijk is geweest over dat zij en Baldr alleen vrienden zijn. Je hoeft jezelf het niet aan te rekenen stelt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *