Johan en Chipp hebben knallende ruzie met José

Johan en Chipp hebben knallende ruzie met José

Al een tijdje is er gedoe rondom het huisje van René. Er moet een rekening betaald worden voor bouwtekeningen die José en René een tijd terug hebben aangevraagd, maar nu José niet meer in het huisje slaapt, weigert ze de rekening mee te betalen. Als Johan achter komt dat René geen geld meer heeft door de rekening, neemt hij het op voor hem. Jullie hebben destijds een afspraak gemaakt José roept Johan door de loods. José reageert pissig en zegt dat hij zijn mond moet houden. Dat raakt volledig de verkeerde snaar bij Johan, die door het lint gaat. Ik steek die caravan van je in de fik schreeuwt hij boos naar José. Niet veel later gaat ook Chipp tekeer tegen José. Hij vindt dat José een afspraak heeft gemaakt met René die ze moet nakomen. Je laat die man stikken vervolgd hij fel. José trekt zich er weinig van aan maar dit maakt Chipp alleen maar bozer. Je bent een zwak zeikend wijf gaat hij kwaad verder. Sinds je hier bent ben je alleen maar aan het zeiken. Iedereen lost alles voor je op gaat hij verder. José kan er alleen maar om lachen. Jochie toch zegt ze grinnikend. Oud zeikend wijf reageert Chipp, waarna hij wegloopt. Oude trol oept hij nog, onderweg naar de kleedruimte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *