Johan regelt geld voor René zodat hij de openstaande factuur kan betalen

Johan regelt geld voor René zodat hij de openstaande factuur kan betalen

Na de uitbarsting tussen José en Johan gaat hij in gesprek met Mehmet. Johan vindt het niet normaal dat René geen boodschappengeld meer heeft door de rekening van zijn huisje. Hij stelt voor om uit het gereedschap potje boodschappengeld te halen voor René. Johan vindt dat René erg veel voor Utopia heeft gebouwd en vindt het daarom niet kunnen dat René geen eten kan kopen. Mehmet knikt instemmend en stelt voor dat ook iedereen vijf euro in kan leggen, hijzelf heeft hier in ieder geval geen problemen mee. En drukt Johan op het hart dat het goed komt en René hoe dan ook wel geld zal krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *