Ivan geeft Chipp een peptalk

Ivan geeft Chipp een peptalk

Na een grote ruzie met José loopt Chipp buiten om wat af te koelen. Hij komt onderweg Ivan tegen. Ivan wil een woordje met hem spreken. Hij vindt Chipp een slimme jongen en vindt hem een waardevolle toevoeging aan de groep. Volgens Ivan heeft Chipp zijn dingen op orde. Je weet waarover je praat en denkt na voordat je wat zegt. Je kunt veel voor Utopia betekenen. Strijder mentaliteit, dat heb je voegt ze eraan toe. En adviseert Chipp om de groep meer te betrekken bij wat hij doet. Dat is wat hij straks nodig heeft,  neem de mensen mee die willen en dezelfde motivatie hebben. Knallen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *