Madilia zou wel op Ivan kunnen vallen

Madilia zou wel op Ivan kunnen vallen

Sinds Ivan weer in Utopia is komen wonen hebben de bewoners het haast non stop over hem. Ook Cemal, Linda, Madilia en Billy zitten over hem te praten. Vandaag botsten Ivan en Mehmet een beetje met elkaar en dat voorval wordt uitvoerig besproken. Volgens Linda zijn het allebei haantjes en botste het daarom tussen de twee mannen. Ik vind het wel tof dat Mehmet zich niet anders gaat gedragen nu Ivan hier is voegt Billy eraan toe. Al snel gaat het onderwerp een andere kant op. Vind je hem aantrekkelijk vraagt Cemal ineens aan Madilia. Volgens mij wel hè? voegt Cemal eraan toe met een glimlachje. Madilia antwoordt dat ze hem wel een knappe man vindt. Ik vind jou vrij stil bij hem in de buurt gaat Cemal verder, waarna het groepje hard moet lachen. Madilia beaamt dat ze inderdaad rustig is met Ivan in de buurt Ik zou wel op hem vallen, hij is wel mijn type gaat ze verder. Maar goed hij heeft een vriendin besluit ze. Ja maar dat heeft Senna ook vult Billy aan. Maar volgens Madilia gaat er absoluut niets gebeuren. Ik heb daar geen zin in benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *