De bewoners uit Utopia mogen geen bezoek ontvangen en brieven meer versturen

De bewoners uit Utopia mogen geen bezoek ontvangen en brieven meer versturen

Billy heeft in de brievenbus een brief gevonden en deze is bestemd voor alle bewoners. Als ze terug in de loods arriveert, roept ze iedereen bij elkaar. Ik heb een brief voegt ze eraan toe. De spanning is van Billy’s gezicht te lezen. Als de hele groep bij elkaar is, begint Billy met het openen van de envelop. In de brief staat dat de bewoners vanaf vandaag geen familiebezoek meer zullen krijgen en dat het ontvangen en versturen van post ook niet meer mogelijk is. De groep is er stil van. Dan roept Billy Ivan bij zich, hij mag namelijk ook iets mededelen aan de groep. Hij leest voor dat hij een privilege mag weggeven aan een van zijn mede bewoners. Er krijgt namelijk nog één iemand de kans om zijn of haar familie op bezoek te krijgen. Over 24 uur beslist Ivan over deze moeilijke keuze. Wie zal hij kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *