Ivan, Cemal en Romy hebben een verrassing gemaakt voor Baldr

Ivan, Cemal en Romy hebben een verrassing gemaakt voor Baldr

Baldr heeft een brief gehad van zijn vrouw, waarin ze schrijft dat ze niet zo blij is met de manier waarop hij met Madilia omgaat. Ivan, Cemal en Romy hebben besloten Baldr bijna letterlijk een hart onder de riem te steken. Met stenen hebben ze een groot hart neergelegd, waarin ze een kampvuur willen aansteken. Het is voor je vrouwtje. Dan kun je haar laten zien dat je hart in vuur en vlam staat voor haar legt Ivan uit. Baldr kan het idee enorm waarderen en geeft het drietal een flinke knuffel. Wat later is het tijd om stapel hout in het midden van het hart aan te steken. Al snel staat het stenen hart in vuur en vlam. Hopelijk kan de vrouw van Baldr dit lieve gebaar waarderen en is het snel weer goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Leny at 00:03

    Romy is er altijd voor in om te helpen, als er een verrassing voor iemand wordt bedacht.
    Toch wel lief van haar.
    Grote mond, klein hartje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *