Johan gelooft niks van Senna zijn onschuld rondom zijn omgang met Demi

Johan gelooft niks van Senna zijn onschuld rondom zijn omgang met Demi

Nadat de bewoners een bizarre brief ontvingen, praten Johan en Senna hierover na in de Luifel. Senna baalt dat hij zijn postmoment niet meer zal hebben, hij was vooral benieuwd naar de brief van zijn vriendin Mika. Zou ze er wat over geschreven hebben denk je vraagt Johan hem doelend op de situatie met Demi. Senna denkt van wel. Johan denkt het op zijn beurt ook en verwacht dat ze niet heel blij is met wat ze gezien heeft. Misschien heeft ze het wel uitgemaakt gaat hij verder. En vraagt Senna nogmaals of hij bewust is van wat hij gedaan heeft. Het is niet zo handig wat je gedaan hebt voegt hij eraan toe. Senna bekent onschuld maar Johan is het hier niet mee eens. Hou op, schei uit man! Demi is helemaal in de wolken door jou. Denk je dat je mij voor de gek kan houden?! gaat hij verder. Hij vindt het niet normaal hoe hij de laatste tijd met Demi omgaat. Ik heb niks gedaan reageert Senna stellig. Johan gelooft er helemaal niks van, maar Senna wil dat ze erover ophouden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *