Chipp en Mehmet storen zich aan het gedrag van de groep sinds de komst van Ivan

Chipp en Mehmet storen zich aan het gedrag van de groep sinds de komst van Ivan

Sinds Ivan gisteren Utopia binnenwandelde wordt er volop over hem gesproken. Er was eerder al een akkefietje met Ivan en Mehmet. En wat later besluit Mehmet zijn hart te luchten bij Chipp. Hij vertelt hem dat hij denkt dat Ivan zich wil bewijzen en dat hij daarom vandaag met hem botste. Maar we hebben gepraat en weten nu wel wat we aan elkaar hebben voegt hij eraan toe. Hij kent mijn grens nu gaat hij verder.Er is Mehmet nog iets anders opgevallen sinds gisteren en volgens hem ligt ook dat aan Ivan. Heb je de schaapjes vandaag gezien vraagt hij, doelend op de rest van de bewoners, die zich volgens hem sinds Ivan zijn komst ineens van hun beste kant laten zien. Chipp weet direct waar Mehmet het over heeft. Ik vind het belachelijk benadrukt hij. Het is bewijsdrang gaat hij verder. En denkt dat sommige bewoners zich willen bewijzen tegenover Ivan. Het is echt kuddevolk, ik doe niet mee aan die poppenkast gaat Mehmet verder. De twee kunnen er niet over uit dat sommige bewoners hun gedrag zo snel hebben aangepast. Ze zijn er beiden van overtuigd dat zij hier nooit aan mee zouden doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *