Baldr en Senna hebben een goed gesprek over dezelfde situatie waar ze in zitten

Baldr en Senna hebben een goed gesprek over dezelfde situatie waar ze in zitten

Dat Senna en Demi de laatste tijd behoorlijk close zijn geworden, is niemand ontgaan. Baldr heeft er al meerdere malen met Senna over gesproken en ook afgelopen avond heeft hij advies voor hem. Volgens Baldr zitten hij en Senna namelijk in hetzelfde schuitje. Het beeld wat je afgeeft is natuurlijk niet oké als jij een relatie hebt. Dat is precies hetzelfde beeld als wat ik naar mijn gezin heb afgegeven en waar ik een tik voor op mijn vingers heb gekregen legt hij uit, doelend op de brief die hij heeft gehad. Volgens Senna klopt het dat hij en Demi naar elkaar zijn toegegroeid. In mijn hoofd is het vriendschap maar je vraagt je natuurlijk wel af waarom we zo erg naar elkaar zijn toegegroeid legt hij verder uit. Baldr snapt op zijn beurt wat Senna bedoelt en geeft aan dat het logisch is dat Senna op zoek is naar genegenheid, juist omdat hij in Utopia zijn vriendin niet kan zien. Maar het gevaar is wel dat je dan een stap verder gaat dan alleen die knuffel legt hij uit. Maar er is niemand die jou kan vertellen wat goed of slecht is besluit Baldr. Senna geeft aan dat hij het fijn vindt dat mensen hem advies geven en het tweetal besluit er later nog even over verder te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *