Baldr vindt dat José zich minder op anderen moet focussen en meer op zichzelf

Baldr vindt dat José zich minder op anderen moet focussen en meer op zichzelf

Het is voor iedereen wel bekend dat René, Chipp, Demi en Fay niet de beste vrienden van José zijn. José steekt een hele tirade af waarom zij hen niet meer kan verdragen. José begint Baldr. Laat het nu eens los en ga je energie weer steken in de leuke dingen geeft hij als advies. En probeert haar ervan te overtuigen dat ze hier voor zichzelf zit en het zich niet zo moet aantrekken hoe andere mensen over haar denken. Hier is José het echter niet mee eens en barst in tranen uit, het hele gedoe zit haar duidelijk hoog. Baldr vindt op zijn beurt dat José zich minder op anderen moet focussen en meer op zichzelf. José laat weten dat dit haar prima af gaat en dat ze de ruzies wel kan loslaten. Maar jij zegt dat je iets hebt losgelaten en dan begin je er nog twee á drie keer over antwoordt Baldr. Hier is José het wederom niet mee eens, ze vindt dat René, Chipp en de tweeling meer respect voor haar moeten hebben. Zielige kleuters sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 14:17

    de enige zielige kleuter die er is, is jose zelf. wat een trutje zeg. om elk wissewasje janken, want dan krijgt ze weer aandacht. en inderdaad zoals baldr zegt, het is volgens haar over, maar een week later begint ze er nog steeds over en gaat weer janken. wanneer stapt dat mens op, ze wil respect, nou dat moet je dan wel eerst verdienen en krijg je echt niet door alleen maar je zin te proberen door te drammen door steeds maar weer te gaan janken en ouwehoeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *